Курячі крильця в кокосовій паніровці

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило

Крило
Дізнатися більше

Складові

✖2
Крило 7 шт.
Цукор 2 ч. л.
Херес 1 ст.л.
Кокосова стружка 1 склянка
Борошно кукурудзяне 80 г
Бадьян мелений 1 ч. л.
Рис дикий 110 г
Рис золотистий 230 г
Масло вершкове 30 г
Олія рослинна для смаження
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі крильця замаринувати з бадьяном, хересом, цукром та гострим перцем.

  2. Відварити суміш дикого та золотистого рису, додати вершкове масло.

  3. Крильця панірувати в суміші кукурудзяного борошна та кокосової стружки, обсмажити у фритюрі.

  4. Курячі крильця подавати з рисом.